Cine suntem ?

Bine v-am gasit pe site-ul nostru!

Compania noastra s-a nascut din pasiunea noastra pentru lucrurile frumoase si bine facute. In speranta ca vom lucra impreuna, iti uram o amenajare interioara care sa se ridice la asteptarile tale.

Cele cateva sute de proiecte realizate in domeniul materialelor compozite, ne recomanda in ceea ce facem. Indiferent ca este vorba despre blaturi de bucatarie, blaturi de baie, lavoare, cazi sau alte spatii office, ne face placere sa acceptam orice provocare. Lasa-ne sa iti construim spatiul mult visat din cele mai nobile materiale in domeniu!

Cateva proiecte de suflet

Club Iguazu

Terasa Club Iguazu (Arena Mall Bacau)

Lucrarile executate de catre PACIFIC – suprafatele de servire si expunere a bauturilor, Worktop-ul din spatele barului, realizarea placarilor de design a peretelui din fundalul barului.

Club DaVinci

Lavoare termoformate Club DaVinci

Totul aici este specializat in rafinament iar spectaculosul este mediul sau natal, unde designul capata noi forme organice. Blatul in aceasta situatie indeplineste si rolul de lavoare; acestea fiind realizate prin termoformarea placii Natural Acrylic Stone.

Hewlett-Packard

Baile sediului Hewlett-Packard Bucuresti, ansamblu de chiuvete

Proiectul dezvoltat pentru amenajarea grupului sanitar a fost creat pe fundamentul unor puncte principale de interes estetico-functional. Esteticul este redat prin asa numita oglindire mediatica a celor doua blaturi din Natural Acrylic Stone.

Clientii Nostri

Pacific Stone

Blaturi din piatra naturala acrilica

Compozit, Corian, Hi-Macs

Bulevardul Timisoara nr.140E, sector. 6

0722 202 178

© 2022 - Toate drepturile rezervate PacificStone.ro