PACIFICSTONE

Longevitate prin seriozitate, perseverenta si orientare spre nevoile clientilor

Pe parcursul existentei noastre, ne-am definit si stabilit o viziune clara asupra designului de interior, stabilindu-ne o misiune in promovarea celor mai noi tendinte si incurajarea profesionistilor.

Baile sediului Hewlett-Packard Bucuresti, ansamblu de chiuvete

Pregatit sa faci un pas mai departe? Incepem
sa vorbim despre proiect sau o idee si aflam
cum va putem ajuta.

Distribuie catre prieteni

Proiectul dezvoltat pentru amenajarea grupului sanitar a fost creat pe fundamentul unor puncte principale de interes estetico-functional. Esteticul este redat prin asa numita oglindire mediatica a celor doua blaturi din Natural Acrylic Stone; blaturile in care au fost aplicate chiuvete de ceramica Gala. Ceramica a fost utilizata pentru a pastra si a se integra in designul sediului HP Romania.
Materialul utilizat face parte din categoria Solid Surface, astfel reuseste sa exprime o forma ce determina/relationeaza spatiul si scopul functional al designului. Impreuna cu oglinzile asezate simetric bateriile Grohe subliniaza relationarea dintre cele doua blaturi. Beneficiarul a ales Natural Acrylic Stone datorita manevrabilitatii rezistentei dar si a capacitatii de a fi montat pe orice tip de perete (exemplu: gips carton).
Aceste calitati ale materialului se refecta in modelarea spatiului interior prin eliminarea suporturilor speciale de sustinere si a complexitatii de fixare.

Alte Proiecte

Pacific Stone

Blaturi din piatra naturala acrilica

Compozit, Corian, Hi-Macs

Bulevardul Timisoara nr.140E, sector. 6

0722 202 178

© 2024 - Toate drepturile rezervate PacificStone.ro